Twitter

Pots seguir les meves publicacions a @ketekuen

dijous, 23 de maig del 2013

Habemus Papa!!!


Bé, ja tenim papa…

A mitjans de març, a la mitja part del partit del Barça-Milan, l’inefable televisió espanyola va emetre el seu informatiu en directe des de la plaça de San Pedro al Vaticà. Es jactaven del desplegament de medis desplegats per a la ocasió: trenta professionals desplaçats, mitjans tècnics... la pregunta és: si la elecció s’hagués allargat dues o tres setmanes, haurien gaudit de les vistes panoràmiques de la plaça amb milers de persones apinyades sota la pluja amb els seus mòbils i tablets  durant tot aquest temps??? Amb la que està caient, està justificat aquest despropòsit??? Pur espectacle, nul·la informació!!!

En la mateixa línia en venen al cap les darreres retransmissions en directe de les diverses guerres dels últims temps. Això és informació o mer espectacle televisiu???

Parlant de periodisme idòlatra, també penso en el tractament que els diversos mitjans fan de la nostra estimada família real. Quina és la seva funció? Que fan realment pel bé dels seus súbdits (que som nosaltres)? Hi ha algun periodista que ens ho expliqui? Com a màxim, a la televisió només veiem les “notícies” de les seves vacances, algun que altra acte de representació i poca cosa més... la resta és pura idolatria.

Salut!!!

1 comentari:

  1. Si noi... tantes persones desnonades per no poner pagar la hipoteca, retalladles en educació, sanitat i totes les barbaritats a les que ens hem d'enfrontar cada matí en llegar les noticies i ells despilfarrant d'aquesta manera... És una vergonya el recolzament a aquestes institucions!

    ResponElimina